Онлайн-маратон професійного розвитку вчителів від Formula, Microsoft та Certiport

Навчай майбутньому зараз

1500 вчителів та викладачів можуть пройти безплатні онлайн-курси з підвищення рівня знань у сфері інформаційних технологій

За підтримки МОН України, Microsoft, Certiport та Формула пропонують вчителям та викладачам пройти безплатні онлайн-курси з підвищення рівня знань у сфері інформаційних технологій з подальшим складанням іспитів.

Вчителі закладів загальної середньої освіти та викладачі закладів вищої освіти, мають можливість пройти безплатні курси та тестування з провідних інформаційних дисциплін. Навчання проходитиме онлайн у березні-червні 2024 року. Після проходження навчання, учасники програми зможуть скласти  іспити у змішаному онлайн/офлайн та отримати міжнародні сертифікати у червні 2024 року.

Щоб взяти участь, учасникам необхідно заповнити анкету відповідної програми. Забезпечення матеріалами відбувається в порядку отримання заяви від учасників. Зверніть увагу, що  кількість місць обмежена, в залежності від програми.

Доступні програми:

Microsoft Certified Educator (MCE) – програма, що надає надійні інструменти для професійного розвитку педагогів та найкращої інтеграції інформаційно-комунікаційних технологій у навчальний процес. Програма включає навчальні матеріали, зокрема курс Microsoft 21st Century Learning Design (21CLD), що складає до 7 годин самостійного навчання, практичні тести CertPREP та іспит MCE.

Матеріали доступні українською та англійською мовами.

Доступ до курсу та іспитів відкритий для 500 учасників. Посилання для заповнення анкети: https://forms.gle/SL3JC91oVxqaSdS97

Microsoft Office Specialist (MOS) – програма, яка розвиває та оцінює вміння та знання у сфері Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook). Завдяки програмі, учасники отримують можливість  підвищити та практично оцінити свій рівень.

 Програма включає навчальні матеріали, зокрема курс LearnKey MOS, що передбачає від 18 до 26 годин самостійного навчання залежно від іспиту, практичні тести CertPREP та іспити MOS.

Матеріали та іспит доступні англійською мовою.

Курс та практичні навчальні тести будуть доступні для 500 учасників, а іспити – для 250 кандидатів. Посилання для заповнення анкети: https://forms.gle/1r1w3RFVUrXCrnWj8

Microsoft Certified Fundamentals (MCF) – це набір програм, призначений для кандидатів, які підвищити рівень знать в галузях штучного інтелекту, науки про дані та хмарних обчислень. Ці програми надають можливості для навчання та оцінки знань за допомогою навчальних матеріалів, таких як курс LearnKey Microsoft Fundamentals, який передбачає від 18 до 25 годин самостійного навчання в залежності від іспиту, практичні тести CertPREP та іспити MCF.

Матеріали та іспит доступні англійською мовою.

Курс та практичні навчальні тести будуть доступні для 500 учасників, а іспити – для 250 кандидатів. Посилання для заповнення анкети:                        https://forms.gle/giNWKuXYFtiJWQgU6

Контакти:

Сайт проекту – teachthefuturenow.formula.education

Електронна  пошта  – ask@fomula.education



Залишились питання – зв’яжись з менеджером: certification@linguist.ua

Scroll to Top